Doorgaan naar inhoud
snelle huis upgrade tips

4 tips om je huis een upgrade te geven

Ben je toe aan een frisse look in je woning, maar wil je niet gelijk heel je huis hoeven te verbouwen? Gelukkig kun je met een paar simpele aanpassingen je huis al een flinke upgrade geven. In dit artikel delen we 4 handige tips om je huis een mooie upgrade te geven. 

Kozijnen vervangen voor een frisse uitstraling

Een van de meest impactvolle veranderingen die je kunt maken in huis, is het vervangen van de kozijnen. Kozijnen hebben een grote invloed op de uitstraling van je woning. Je huis krijgt meteen een frisse en moderne look met nieuwe kozijnen. Het wordt er meteen een stuk strakker van.

Tegenwoordig zijn grotere ramen en kozijnen erg populair. Hierdoor krijg je ook meteen een stuk meer lichtinval in huis. Een ander voordeel van kozijnen vervangen is dat nieuwe kozijnen energiezuiniger zijn. Ze zijn namelijk dikker waardoor je huis beter geïsoleerd is.

Geef de muren een nieuw likje verf

Je kunt ook de muren een nieuw likje verf geven. Een frisse kleur op de muren kan direct zorgen voor een nieuwe sfeer in de ruimte. Kies voor een kleur die past bij de rest van je interieur. Let er ook op dat de kleur de sfeer laat zien die je graag wilt hebben in de ruimte. Je kunt ook overwegen om een accentmuur te creëren.

Dit is een muur die je een opvallende kleur geeft. Of die je met een opvallend behang behangt. Een accentmuur kan zorgen voor een opvallend element in de kamer.

Naast de muren is het ook leuk om de kozijnen te verven. Geef ze een nieuwe lik witte verf. Of ga juist voor een opvallende kleur. Zie je dit niet zitten of ben je toe aan nieuwe kozijnen? Dan kan je ook overwegen om nieuwe kozijnen te laten plaatsen. 

Vernieuw de vloer voor een nieuwe look

vloer huis upgraden

Een van de grootste sfeerbepalers in huis is de vloer. Met een nieuwe vloer geef je je woning gelijk een compleet nieuwe uitstraling. Er zijn verschillende opties als het gaat om vloeren.

Denk aan houten vloeren, laminaat, tapijt of tegels. Kies een vloer die past bij de rest van je interieur. Ben je op zoek naar een budgetvriendelijke optie? Dan is laminaat een goede keuze. Wil je liever een warme en comfortabele uitstraling creëren? Dan is tapijt een goede optie. 

Voeg nieuwe accessoires toe voor een persoonlijke touch

Tenslotte kun je je huis een upgrade geven door nieuwe accessoires toe te voegen. Accessoires zijn een eenvoudige manier om je interieur te veranderen en een persoonlijke touch toe te voegen aan de ruimte. Denk hierbij aan kussens, plaids, vazen, kaarsen, schilderijen en planten.

Accessoires voegen veel toe aan de sfeer en stijl van de ruimte. Het is ook leuk om af en toe te wisselen met accessoires. Zo kun je telkens weer een nieuwe look creëren.

Vorig artikel Let’s get fancy: tips voor meer comfort en luxe in je huis
Volgend artikel Kleine woonkamer? Dit zijn 4 tips om deze functioneel in te richten

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Contact
Verzending & Bezorgen
Retourneren & Ruilen
Reviews op Trustpilot