Doorgaan naar inhoud
Nu tijdelijk: tot €25 korting op je eerste bestelling via onze nieuwsbrief!
Nu tijdelijk: tot €25 korting op je eerste bestelling via onze nieuwsbrief!
Kleur en textuur: creëer een warme sfeer in huis

Kleur en textuur: creëer een warme sfeer in huis

Je doet er maar al te graag alles aan om een fijne en warme sfeer bij jou in huis neer te zetten. Hierdoor voel je je helemaal op je gemak en je kunt van je huis echt een thuis maken. Om dat project écht tot een succes te kunnen maken, moet natuurlijk ieder detail kloppen.

Het is daarom zeker geen verkeerd idee om je interieur een keer goed onder handen te nemen. Is je interesse gewekt? En kom je hier graag wat meer over te weten? Hoe je dat het beste kunt aanpakken, lees je namelijk hier.

Een warme sfeer in huis door als eerste een goede basis neer te zetten

Voor een warme sfeer in huis is het enorm belangrijk dat je met een goede basis start. Neem daarom het type vloer bij jou in huis eens goed onder de loep en stem de kleur op de muren er perfect op af.

Door te kiezen voor een vloer en muurverf die op elkaar zijn afgestemd, komt het complete interieur perfect tot zijn recht. En dat zorgt voor die ene warme sfeer in huis waar je altijd al van hebt gedroomd.

Laat warme kleuren terugkomen in het materiaal van het meubilair

Wist je dat een warme sfeer in huis ook voor een erg groot deel te danken is aan het meubilair dat je uitzoekt? Kijk dus kritisch naar de kleuren en stoffen die je gaat uitzoeken.

Zo is een beige hoekbank bijvoorbeeld de perfecte basis voor een warm interieur. Ideaal om te matchen met kussens in zachte stoffen en warme kleuren, zoals donkergroen, okergeel of juist bruintinten. Zo weet je dus zeker dat je de plank niet snel mis kunt slaan.

Heb je ook al goed gekeken naar de stoffering van het meubilair?

stoffering meubilair warme sfeer

Fijn om te weten, is dat er op het gebied van de stoffering voor het meubilair enorm veel mogelijk is. Hierdoor kun je dus erg makkelijk een warme sfeer in huis neerzetten. Van leder tot aan een teddy stof en van katoen tot aan linnen, het is allemaal mogelijk.

Dankzij het gigantisch aanbod aan stoffen is er voor ieder wel wat wils. Heb je hier op dit moment nog geen specifieke voorkeur in? Geen zorgen, in een meubelwinkel heb je gelukkig altijd meer dan genoeg tijd om de mogelijke stoffen uitgebreid door te nemen.

De juiste woonaccessoires tillen de sfeer in huis direct naar een hoger niveau

Is de basis van het interieur eenmaal op orde? En heb je de juiste vloer, de juiste kleur op de muur en de juiste meubelstukken gevonden? Dan is het is de hoogste tijd om het interieur verder te gaan verfijnen voor die ene ultieme warme sfeer. Hoe je dat het beste kunt aanpakken? Heel eenvoudig, kies er gewoon voor om het interieur te perfectioneren met een aantal woonaccessoires.

Laat je in een woonwinkel goed adviseren voor een warme sfeer in huis

Je weet nu net even wat beter waar je zoal op moet letten om een warme sfeer in huis te realiseren. De volgende stap die je kunt zetten? Dat is het brengen van een bezoek aan een woonwinkel. Hier zijn de laatste trends duidelijk terug te zien en je ziet erg goed met welke items in huis je de door jou gewenste sfeer kunt realiseren.

En merk je dat je er moeite mee hebt om een perfect interieur uit te zoeken? Een medewerker van de woonwinkel staat graag voor je klaar en denkt maar al te graag meteen met je mee.

Vorig artikel Kleine woonkamer? Dit zijn 4 tips om deze functioneel in te richten
Volgend artikel Trend alert: de meest populaire kleuren en patronen voor gordijnen dit jaar

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden

Contact
Verzending & Bezorgen
Retourneren & Ruilen
Reviews op Trustpilot